Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent wint Nationale Meeting Award

Nog geen jaar open en nu al winnaar van de Nationale Meeting Award: de nieuwe Van der Valk vestiging in Nijmegen-Lent. Tijdens de afsluitende borrel van EvenementContact ontving Marije van der Valk de award uit handen van Ton Soons, directeur van Vergaderhamers.

Nadat het hotel in januari al door Hotels.nl werd uitgeroepen tot ‘Beste Hotel van Nederland’, zijn nu ook de congresfaciliteiten bekroond met een award. “Ontzettend trots dat we dit in zo’n korte tijd hebben bereikt,” aldus Marije van der Valk.

Het team van Hotel Nijmegen-Lent behaalde de hoogste score en daarmee de overwinning. De jury bestond uit Trees Overkamp (Cygnea), Riemer Rijpkema (CLC-VECTA) en Ton Soons (Vergaderhamers). Een greep uit het juryrapport:

“Deze locatie is pas een half jaar open maar oogt sfeervol en professioneel. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en deze wordt uitgedragen door eigen medewerkers die intern opgeleid worden. De directie en het salesteam hebben een heldere visie en een realistische benadering qua wensen en doelstellingen. Absoluut een uitstekende congreslocatie!”

Het inschrijfgeld dat alle deelnemende locaties hebben betaald, werd gedoneerd aan stichting Free a Girl. Voor meer informatie over de Nationale Meeting Award klikt u hier.


Managementsupportaccommodaties.nl helpt u bij het vinden van de juist vergaderlocatie. Wilt u vergaderen met een kleine groep of juist met een groot gezelschap? Hier kunt u door middel van een eenvoudige selectie de vergaderruimte van uw wens bekijken. Het is ook mogelijk om direct een prijs op te vragen van de locatie van uw keuze voor uw meeting of congres. Diverse zalen bieden ook de mogelijkheid om te overnachten eventueel met lunch, diner of ontbijt.